Activity Club Edition pentru adulti pret, regulament si pareri

Activity Club Edition este o editie speciala a faimosului joc Activity, destinata jucatorilor cu varsta de peste 18 ani. Cu siguranta numele acestui joc de societate pentru adulti iti suna cunoscut, deoarece este foarte popular printre fanii board game-urilor. Ce este diferit de varianta clasica a aceluiasi joc? Au fost adaugate cartonase noi de joc si unele reguli au fost revizuite.

Noile cartonase introduc concepte erotice si termeni vulgari pe care jucatorii trebuie sa ii descrie, deseneze sau mimeze, in functie de runda jocului. Daca vrei sa te distrezi alaturi de prieteni si sa fii pus in situatii de-a dreptul amuzante, jocul Activity Club Edition este solutia perfecta! Tine minte insa, aceasta editie speciala a jocului se adreseaza adultilor si nu este tocmai potrivita pentru persoanele timide.

Activity Club Edition 18+ – distractie maxima si nivel crescut de competitivitate

Daca vrei sa afli o parere despre Activity pentru adulti, trebuie sa stii ca este joc chiar amuzant, antrenant si ca iti va pune la incercare atat abilitatile actoricesti, cat si competitivitatea. E posibil ca termenii vulgari si triviali sa te puna intr-o ipostaza inconfortabila, motiv pentru care trebuie sa fii pregatit sa mimezi si sa explici cele mai surprinzatoare concepte.

Similar editiei originale a jocului, tu si ceilalti jucatori veti descrie, desena si mima diferite situatii si diferiti termeni. Deosebirea dintre cele doua editii este ca de data aceasta, termenii si conceptele de pe cartonase sunt indecente, iar limbajul devine trivial. Pentru o experienta si mai distractiva, echipele trebuie sa fie complete. Intr-adevar, potrivit regulilor, jocul Activity Club Edition se poate juca in minim 3 persoane, insa distractia nu este la fel de mare ca atunci cand joci cu tot grupul de prieteni si echipele sunt complete, aceasta fiind o constatare personala formata in urma a cateva jocuri in formula de trei jucatori.

Toate rundele iti garanteaza distractie maxima, iar cu cat sunt mai multi jucatori, cu atat distractia creste. Fiecare dintre acestia va trebui sa isi demonstreze talentul la explicat, mimat si desenat, ceea ce face jocul sa fie atat de amuzant.

Tensiunea este alimentata de competitivitatea fiecarui jucator – tocmai de aceea, este posibil sa apara discutii chiar si intre coechipieri. De exemplu, unul dintre ei poate considera ca a desenat un concept extrem de bine si usor de inteles, in vreme ce coechipierul sau poate fi convins ca el s-ar fi descurcat mai bine la transpunerea pe hartie a conceptului respectiv. Tensiunile se pot intensifica inclusiv in momentul in care toate echipele au voie sa ghiceasca conceptul explicat de jucatorul aflat la rand (atunci cand pionul se afla pe campul marcat), aparand contraziceri in privinta persoanei care a ghicit prima, mai ales daca mai multe persoane ghicesc in acelasi timp.

Pe piata de jocuri din Romania nu exista foarte multe variante de jocuri destinate adultilor, ceea ce sta la baza popularitatii acestui board game pentru adulti, care inglobeaza concepte, termeni si situatii amuzante intr-un limbaj trivial. Desi cele mai multe pareri despre Activity Club Edition sunt pozitive, o constatare personala vizeaza anumite lacune in ceea ce priveste traducerea cartonaselor in limba romana. Acestea au fost traduse, dar nu si adaptate, ceea ce poate fi deranjant sau neplacut pentru unii jucatori, mai ales daca au ghinionul sa prinda un cartonas cu termeni aproape imposibil de explicat, mimat sau desenat.

Vrei sa cumperi acest board game? Mergi spre pagina lui !

Regulament Activity Club Edition?

Acest joc este foarte simplu de jucat, mai ales daca esti familiarizat cu editia originala. Activity Club Edition pentru adulti poate fi jucat in 3-16 persoane, in echipe de cate 2-4 jucatori. In cutie vei gasi tabla de joc, 330 de carti rosii erotice, 110 carti gri argou, 1 cronometru, 4 pioni si desigur, brosula pentru reguli Club Edition. Pe langa componentele din cutie, jucatorii au nevoie de hartie si creion/pix pentru runda in care vor desena.

In afara de campul START si campul de SOSIRE, celelalte campuri de pe tabla de joc sunt grupate astfel:

 • 14 campuri rosii nemarcate;
 • 6 campuri rosii marcate;
 • 12 campuri negre.

Diferenta dintre campurile rosii nemarcate si cele marcate o constituie faptul ca acestea din urma permit oricarei echipe sa ghiceasca conceptul prezentat de jucatorul aflat la rand, in vreme ce campurile rosii nemarcate semnaleaza permisiunea exclusiva a echipei din care face parte jucatorul aflat la rand sa ghiceaza conceptul/termenul prezentat.

La inceput, echipele – aflate in pozitie de start – pot sa aleaga intre a prezenta un concept erotic sau de argou, tragand o carte din cele doua gramezi. Mai departe insa, acest lucru va depinde de pozitia pionului pe tabla de joc. Echipa are la dispozitie 60 de secunde pentru a ghici conceptul/obiectul/situatia explicata de coechipierul aflat la rand – cei care ghicesc in primele 30 de secunde avanseaza doua campuri, iar cei care ghicesc in ultimele 30 de secunde au voie sa avanseze doar un camp. Echipa castigatoare este cea care ajunge prima la campul SOSIRE.

Pro si contra pentru acest board game

Activity Club Edition 18+ este unul dintre cele mai populare jocuri de societate pentru adulti, insa trebuie mentionat si faptul ca exista unele lucruri care ar putea fi imbunatatite. In continuare vor fi prezentate cateva dintre avantajele si dezavantajele acestui joc pentru adulti:

Argumente pro

 • extrem de amuzant, distractiv si interactiv;
 • spirit de echipa;
 • reguli simple;
 • design imbunatatit;
 • potrivit pentru grupuri mari de prieteni (pana la 16 jucatori);
 • pret al jocului Activity Club Edition accesibil;
 • ideal pentru a petrece timp de calitate cu prietenii.

Argumente contra

 • dificultati de intelegere a unor concepte din cauza adaptarii defectuoase la limba romana;
 • tensiuni intre coechipierii competitivi;
 • sunet deranjant provocat de timer;
 • dificultati de mimare sau desenare a unor concepte.

Caracteristici de baza ale jocului Activity pentru adulti

 • Numar de jucatori: 3-16
 • Tipul jocului: distractiv, pe echipe, pentru adulti
 • Nivel de dificultate: foarte usor
 • Abilitati: gandire asociativa, role playing, talent actoricesc
 • Durata: 45-60 de minute, in raport cu numarul de jucatori
 • Pret: Vezi pretul de azi al jocului
 • Distractiv: 4,5 stele din 5
 • Il joci si a doua oara: DA

Vrei sa afli si alte lucruri despre acest joc? Da click AICI !